Godina 2022., u kojoj smo još malo više podigli ljestvicu uspješnosti na sindikalnoj sceni, je na svom izmaku i broji svoje posljednje dane. U ovo predblagdansko vrijeme, u moru događaja koju su se događali, želimo podsjetiti na one najznačajnije:

Potpisan je novi KOLEKTIVNI UGOVOR.

Naš Kolektivni ugovor postao je predmet interesa šire javnosti, što samo po sebi znači da je obavljen odličan posao. To istovremeno ne znači da je vrijeme za zimski san jer znamo da i dalje treba biti aktivan i bitna pitanja ne prepuštati slučaju, već ih poboljšavati, dorađivati i korigirati, na čemu kontinuirano radimo.

Izabrani su novi i potvrđeni neki ranije izabrani povjerenici radnika za zaštitu na radu.

Izabrano je 37 povjerenika za zaštitu na radu, čiji rad je važan segment našeg Društva, budući da su naši radnici svakodnevno izloženi opasnim situacijama, koje na žalost znaju imati i fatalan ishod.

15. prosinca 2022. godine. Održana je redovna izborna Skupština podružnice HAC.

  • Anđelko Kasunić nastavlja voditi našu podružnicu HAC i u slijedećem mandatu na razdoblje od 4 godine.
  • Izabrano je Predsjedništvo u sastavu: Goran Jovančević, Mladen Grčić, Maja Pintar, Mislav Maruna, Radmila Ramić, Damir Dundić, Ivica Antunović i Stjepan Gredelj.
  • Izabran je Izvršni odbor u ukupnom broju od 61 povjerenice i povjerenika, koji kao predstavnici zastupaju sve radnike u svojim ustrojstvenim jedinicama.

 

 

 

Vaš Nezavisni cestarski sindikat!