ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA PODRUŽNICE HAC

(NCS - Podružnica Hrvatske autoceste)
U petak 7. prosinca 2018. u Zagrebu je održana izborna sjednica Skupštine Podružnice HAC Nezavisnog cestarskog sindikata na kojoj je 105 od 127 zastupnika i zastupnica....

ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA PODRUŽNICE HAC


U petak 7. prosinca 2018. u Zagrebu je održana izborna sjednica Skupštine Podružnice HAC Nezavisnog cestarskog sindikata na kojoj je 105 od 127 zastupnika i zastupnica – sindikalnih povjerenika i povjerenica izabranih po svim organizacijskim jedinicima unutar Hrvatskih autocesta – odlučivalo o izboru novih tijela Podružnice.

Zastupnice i zastupnici su potvrdili novi Izvršni odbor Podružnice HAC, ključno tijelo Podružnice odgovorno za donošenje odluka i njihovu provedbu, koje u novom četverogodišnjem mandatu broji 66 članova. Izabran je i novi sastav Nadzornog odbora Podružnice, koji čine Ivana Primorac Bogeljić, Mladen Grčić i Goran Jovančević.

U novi je mandat uz jednoglasnu podršku izabran dosadašnji predsjednik Podružnice Anđelko Kasunić, koji je predstavio svoju viziju funkcioniranja Podružnice u razdoblju od iduće četiri godine. Okosnica rada i dalje će biti Izvršni odbor, koji će na svojim redovitim sastancima formulirati smjer i način djelovanja Podružnice. Najvažniji fokus u radu Podružnice HAC i dalje će ostati briga o zaštiti interesa i radnih mjesta članova tijekom restrukturiranja Hrvatskih autocesta. Također, u idućem razdoblju nastavit će se ulaganje u edukaciju sindikalnih povjerenika kao ključnih ljudi u Podružnici oko kojih se organizira rad s članovima na terenu, digitalizacija baze članova, obrazaca i drugih podataka kako bi se komunikacija i informiranje unutar Podružnice odvijali što brže i efikasnije, stvaranje dodatnih prihoda Podružnice i rad na razvoju međunarodne suradnje.
 
 
 

Sindikalne vijesti br. 165

Sindikalne vijesti br. 165

Sindikalne vijesti br. 165 izišle su 11. veljače 2019. g. ...
Opširnije
ZAPISNIK  SASTANKA IZVRŠNOG ODBORA PODRUŽNICE HAC NCS-a

ZAPISNIK SASTANKA IZVRŠNOG ODBORA PODRUŽNICE HAC NCS-a

(NCS - Podružnica Hrvatske autoceste)
Sastanak je održan 15. siječnja 2019. u Ogulinu s početkom u 11 sati.
...
Opširnije
INFORMACIJE O VIŠKOVIMA RADNIKA I UKIDANJU POJEDINIH RADNIH MJESTA

INFORMACIJE O VIŠKOVIMA RADNIKA I UKIDANJU POJEDINIH RADNIH MJESTA

(Podružnica HAC)
Sindikalne vijesti br. 164 od 24. 1. 2019. g. ...
Opširnije